Dobrodošli na Izborni predmet Integrisano modelovanje arhitektonskih objekata - Revit. U okviru ovog foruma predstavite se vašim kolegama i napišite ukratko koji su vaši motivi za izbor ovog predmeta, kao i da li imate ranijih iskustava u korišćenju Revit-a...
Dobrodošli, predstavite se...
Zdravo svima,
Nisam imao iskustva u koriscenju Revita. Mislim da se u integrisanom modelovanju krije veliki potencijal, pogotovu u komunikaciji arhitekte sa drugim inzenjerima.
Pozdrav svima! Ja sam Danilo, interesuje me CAAD. Do sada nisam radio u Revitu i nadam se da cu ovim kursom obogatiti svoje znanje.
Nadam se da cemo lepo saradjivati.
Zdravo,
Do sada se nisam susretala sa Revitom, ali zelim da ga naucim. Na izbor ovog predmeta uticalo je pozitivno iskustvo na predmetu 3D vizuelne komunikacije.
Nadam se uspesnoj saradnji! :))
Zdravo,
mislim da se svi znamo, ali za one koji me ne znaju da se predstavim ponovo:
Zovem se Neda, prijavila sam se za ovaj izborni predmet sa zeljom da naucim 3d modelovanje u Revit-u. Do sada se nisam susretala sa ovim programom, ali se nadam da cemo zajedno sve lako savladati.
Takodje se nadam veoma uspesnoj saradnji! :)
Zdravo svima. Ja sam Vladimir Bojovic i do sada nisam imao prilike da radim u Revitu. Nadam se da cu na ovom predmetu steci neophodno znanje za modelovanje u ovom programu.
Pozdrav svima,
Za izborni predmet sam se odlucio nakon razgovora sa studentima arhitekture iz Nemacke, koji su krenuli da uce Revit u velikoj meri. Nemam iskustva sa radom u njemu do sada. Nadam se da cemo lepo saradjivati.
Izvinjavam se sto kasnim. Kao sto verovatno gore pise, ja sam Milos Moravac, student pete godine. Revit me zanima zato sto predstavlja jedan korak vise u odnosu na cisto modelarske programe, sa kojima sam vec dobro upoznat. Nikad nisam radio u njemu, ali znam da je u praksi jako koristan, tako da sam se odlucio za ovaj izborni.
Hvala na dobrodoslici!
Moje ime je Bojic Sibina, program su mi preporucile starije kolege kojima je bio neophodan pri zaposljavanju. Nemam nikakva iskustva s programom, ali tu sam da naucim :) .
Fizicki necu biti prisutna nekoliko casova, iz razloga sto se nalazim u dalekoj Indiji gde sam na praksi, ali bicu prisutna putem ovog ,,cuda'' od tehnike :)
pozdrav iz Indije!