U okviru ove teme publikovati inicijalne modele u Rhino-u (velicina slike 200/200), za verziju 2x3x4, kao i List br. 2 - 3D model izabrane Box Packing varijante... Veličina slike za list 350/400 piksela.
List br. 2 - 3D model izabrane Box Packing varijante
Društvo, ovde sam vam okačio template za list napravljen u photoshopu. Napravio sam okvir oko lista tako da znate kada radite štampu kažite da vam fituju i iseku po ivicama okvira. Na taj način gubite samo 3% od ukupnog lista. Što se štampe tiče ja sam one moje listove štampao u Kopirnici "Student" prekoputa fakulteta. Ako štampate tamo samo im tražite da bude na najtežem A4 papiru. Ja sam ona dva kolor lista platio 50 dinara što znači da je štampa 25 dinara po listu. Ne bih sada baš da ispadne da ih reklamiram ali kada je u pitanju kolor štampa na malim formatima stvarno su odlični i ja sam sve kolor crteže A4 i A3 formata štampao kod njih.
još jedan list broj 2.
na prethodnom listu transparentnost mi baš i nije išla u korist kod sitnijih prikaza, ali na krupnijem mi je to bio jedini način da prikažem i celu kocku i željene delove.
na prethodnom listu transparentnost mi baš i nije išla u korist kod sitnijih prikaza, ali na krupnijem mi je to bio jedini način da prikažem i celu kocku i željene delove.