Poštovani,
Na koji način se dodeljuju uloge na kursu? Trenutno imam samo dve mogućnosti: student i predavač bez uređivačkih prava, a želela bih koleginici da omogućim ulogu predavača. Unapred hvala na odgovoru!
Poštovani,
Na koji način se dodeljuju uloge na kursu? Trenutno imam samo dve mogućnosti: student i predavač bez uređivačkih prava, a želela bih koleginici da omogućim ulogu predavača. Unapred hvala na odgovoru!
Poštovanan Ivana,
O kom kursu se tačno radi? Dodeliću Vam ulogu Manager, pa ćete tada imati mogućnost da kolegnici dodelite ulogu predavača.
Postovani kolega/koleginice,
Ja sam Srdjan Atanasijeviuc, predavac i osoba koja predaje predment bezbednsot IS na VTS Kragujevac, sada Akademija Sumadija
Imao sam Menadzer prava na ovom kursu (id = 180) , medjutim sada ih nemam. verovatno posle nekog Moodla updatea se poremetilo.
https://elearning.rcub.bg.ac.rs/moodle/course/view.php?id=180
Sa predavackim pravima uspevam da dodajem materijal na kurs, ali imam smanjene mogucnosti u komunikaciji sa polaznicima i asistentima (Babajic).
Molim vas da mi dodelite prava menadzer, kako bihn imao opcije uredjivanja i administracije potrebne za dalji rad.
Pitanje> imate li BiogBlue Button, ko bih mkogao kloristiti u nasstavi
Sve najbolje
Srdjan